Четвер, 2024-04-25, 0:29 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Ззасідання Консультативно-дорадчої ради
11:47 AM
Ззасідання Консультативно-дорадчої ради

 

Відбулося засідання Консультативно-дорадчої ради

з питань місцевого самоврядування при голові Близнюківської  районної ради.

           З метою проведення в районі позачергових виборів народних депутатів України 26 жовтня 2014 року на належному рівні, голова районної ради  Володимир Бреус, перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Лобановський та керівник апарату райдержадміністрації Наталія Покас, які виступили по даному питанню, звернули увагу керівників місцевих рад на сприянні органами місцевого самоврядування  Близнюківського району організації та проведенню виборів.                                                                                                                         

       В роботі засідання взяла участь керуючий ТВБВ №10020/0514 філії Харківського обласного управління АТ «Ощадбанк» Лариса Мучкіна, яка проінформувала про те, що, з метою стимулювання населення до впровадження енергоефективних заходів в рамках Державної цільової економічної програми енергоефективності і розвитку сфери виробництва енергоносіїв  з відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів палива на 2010-2015 роки, АТ «Ощадбанк» надаються кредити  населенню на придбання твердопаливних котлів, при цьому 20 % кредиту компенсується за рахунок коштів державного бюджету.
 

    Про забезпечення дотримання вимог Закону України «Про безоплатну правову допомогу» в органах місцевого самоврядування учасників засідання  проінформувала начальник Близнюківського районного управління юстиції Ірина Шевченко. Зокрема, вона звернулася з проханням до сільських голів сприяти громадянам, які потребують додаткових роз’яснень з тих чи інших питань, але не мають змоги приїхати до громадських приймалень, утворених  при Близнюківській райдержадміністрації та при районному управлінні юстиції.                                                                                                                                             

      На черзі денній наради стояло і не менш актуальне питання для нашого району – щодо участі територіальних громад Близнюківського району в ІІІ фазі Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Голова районної ради Володимир Бреус наголосив, що основними напрямками реалізації Проекту є енергозбереження та енергоефективність. Наразі районною радою підготовлена заявка для участі Близнюківського району в ІІІ фазі Проекту, а згодом, у разі перемоги, будуть відібрані чотири громади від нашого району для участі в його реалізації.

     Насамкінець члени Консультативно-дорадчої ради проаналізували показники виконання бюджету району за 9 місяців поточного року.

 

Переглядів: 589 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz