П`ятниця, 2024-03-29, 8:43 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 15 » Засідання президії Близнюківської районної ради
10:25 PM
Засідання президії Близнюківської районної ради

     

  Члени президії Близнюківської районної ради остаточно сформували порядок денний ХХХІV сесії районної ради VI скликання.

      На початку засідання депутати взяли до уваги інформацію, надану комунальним закладом охорони здоров’я «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» щодо проведеної даним закладом роботи на території Близнюківського району Харківської області за 2013 рік та за минулий період 2014 року.

      Крім цього, на пленарному засіданні також планується заслухати і посадовців Департаменту цивільного захисту Харківської облдержадміністрації та Служби автомобільних доріг України в Харківській області про вжиті ними заходи щодо усунення наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася на автодорозі в селі Васюкове Олексіївської сільської ради та на гідротехнічній споруді (греблі, дамбі) в селі Катеринівка Лукашівської сільської ради Близнюківського району.

      На вимогу часу та задля належної дієвості районних програм, депутати рекомендували внести до них зміни в частині розширення джерел фінансування, передбачивши на їх виконання кошти, отримані за рахунок інших субвенцій селищної та сільських рад.

     Заслухавши інформацію про виконання районного бюджету за І півріччя поточного року, депутати рекомендували затвердити звіт по зазначеному питанню на сесії районної ради та схвалили зміни до районного бюджету на поточний рік.

    В зв’язку зі змінами чинного законодавства, члени президії схвалили в новій редакції Заходи щодо економного та раціонального використання коштів районного бюджету, передбачених для утримання виконавчого апарату районної ради та комунальних підприємств і установ, засновниками яких є районна рада, при  цьому знявши заборону на заповнення вакантних посад та на встановлення доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх медичних працівників та вчителів).

      В ході роботи члени президії рекомендували депутатам на черговій сесії затвердити технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок, розташованих на території Близнюківського району.

     Взявши до уваги рішення профільних постійних комісій районної ради, члени  президії схвалили кандидатури для присвоєння звань «Почесний громадянин Близнюківського району», «Заслужений лікар України», «Заслужений вчитель України» та «Заслужений працівник сільського господарства України».  Також було прийнято рішення щодо призначення грошового заохочення Близнюківської районної  ради кращому педагогічному працівнику Близнюківського району та стипендій Близнюківської районної  ради обдарованим і талановитим учням навчальних закладів Близнюківського району.

      В результаті плідної співпраці та з врахуванням конструктивних пропозицій, члени президії прийняли обґрунтовані рішення по кожному з питань черги денної сьогоднішнього засідання.

Переглядів: 606 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz