П`ятниця, 2024-04-26, 1:08 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 25 » Засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності
9:26 AM
Засідання постійної комісії з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності
  В рамках підготовки до проведення чергової ХХХ сесії районної ради, 24 грудня 2013 року своє засідання, під керівництвом заступника голови комісії Подеречі С.О., провела постійна комісія з питань економіки, бюджету та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.
         
   В роботі комісії активну участь взяли голова районної ради Бреус В.В., голова районної державної адміністрації Шулець Л.С., заступник голови районної ради Мухін Б.В., перший заступник голови райдержадміністрації Лобановський С.М. та заступник голови райдержадміністрації Лисенко О.М.
 
 
 
 
 
 
 
   В ході роботи постійної комісії депутати затвердили розподіл додаткової дотації з державного бюджету місцевим бюджетам на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів в розмірі 1013,7 тис. грн. та внесли зміни по субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям та по субвенції на надання пільг з послуг зв’язку та інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби.
   Розглянувши пропозиції районної державної адміністрації, члени постійної комісії рекомендували депутатам на черговій сесії районної ради здійснити перерозподіл видатків між головними розпорядниками коштів бюджетних коштів та доходів загального фонду районного бюджету, а також внести внутрішні зміни до бюджетних призначень згідно клопотань головних розпорядників.
   Крім того, члени постійної комісії розглянули та рекомендували до затвердження на сесії районної ради проекти ряду районних Програм, фінансування заходів яких передбачається здійснювати за рахунок коштів районного бюджету.
   Як одними з важливих питань порядку денного засідання, депутати розглянули та прийняли рішення щодо внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту в Близнюківському районі на 2012-2016 роки та до Програми про питну воду Близнюківського району на 2006-2020 роки, необхідних для реалізації в 2015 році Проекту «Розвиток спорту на селі – запорука здорової громади. Реконструкція нежитлової будівлі спортивного залу в селі Садове Близнюківського району Харківської області» та Проекту «Розвиток спорту на селі – запорука здорової громади. Реконструкція нежитлової будівлі спортивного залу в селі Садове Близнюківського району Харківської області» в разі їх перемоги у Всеукраїнському конкурсі проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.
   Насамкінець депутати затвердили план роботи постійної комісії на наступний 2014 рік.
   З усіх питань порядку денного засідання члени постійної комісії одноголосно прийняли рішення.
Переглядів: 529 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz