П`ятниця, 2024-04-19, 8:39 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 29 » Засідання постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального господарства
3:50 PM
Засідання постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального господарства

                                      

29 липня 2015 року пройшло  засідання постійної комісії з питань екології, комунальної власності та житлово – комунального  господарства  на денну чергу було винесено 8 питань а саме:                                                                              

1. Про надання попередньої згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області Радгоспівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) Радгоспівської сільської ради Близнюківського району Харківської області з комунальної власності територіальних громад Радгоспівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

2. Про надання попередньої згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області закладів культури з комунальної власності територіальних громад Радгоспівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

3. Про надання попередньої згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області енергозберігаючих пакетів з комунальної власності територіальних громад Верхньосамарської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

4. Про надання попередньої згоди на прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селища Близнюківського району Харківської області металопластикових вікон з комунальної власності територіальних громад Добровільської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

5 Про внесення змін до договорів оренди комунального майна  з комунальною установою Близнюківський територіальний центр соціального обслуговування

6. Про придбання лікарняних ліжок за кошти  спеціального  фонду Близнюківської районної ради, які були отримані від плати за оренду комунального майна.

7. Про Звернення Близнюківської районної ради Харківської області до Президента України Порошенка П.О., Прем’єр-міністра України Яценюка А.П. та Голови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Вовка Д.В. щодо тарифоутворення на природній газ, що споживається населенням

8. Про Звернення Близнюківської районної ради Харківської області до голови Харківської обласної державної адміністрації Райніна І.Л. щодо виділення з обласного бюджету коштів на відновлення покрівлі Самійлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області.

 Запропонований перелік питань  черги денної викликав жвавий інтерес при обговоренні, поряд з конструктивною критикою пропонувалися конкретні та дієві пропозиції по вирішенню проблемних питань.

Та в одному члени комісії були єдині – всі змін повинні слугувати кожній людині Близнюківської районної громади. З усіх питань підготували відповідні проекти рішень та запропонували затвердити їх на завтрашньому пленарному засіданні сесії.

Переглядів: 463 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz