П`ятниця, 2024-04-19, 4:44 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 15 » Засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради
10:15 PM
Засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради

  

15 липня 2014 року о 9 год. 30 хв.  відбулося засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради за участю голови Близнюківської районної ради Бреуса Володимира Вікторовича, заступника голови районної ради Мухіна Бориса Володимировича, заступника голови районної державної адміністрації Протасова Василя Михайловича та депутатів районної ради – членів постійної комісії. На комісію були запрошені орендарі земельних ділянок, на які затверджувались (розглядались) технічні документації з нормативної грошової оцінки.

 

        На чергу денну  було винесено 9  питань:

     1. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельних ділянок, сільськогосподарського призначення, що  надані в оренду гр. Собченко Григорію Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Добровільської сільської ради  Близнюківського району Харківської області (за межами населених пунктів)

     2. Про затвердження технічної документації з грошової нормативної оцінки земельної ділянки, сільськогосподарського призначення, що  надана в оренду гр. Собченко Григорію Миколайовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Лукашівської сільської ради  Близнюківського району Харківської області (за межами населених пунктів)

     3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення несільськогосподарських угідь земельної ділянки державної форми власності, яка надається в оренду гр. Сморщок Володимир Миколайович для ведення фермерського господарства в с. Якимівка, вул. Першотравнева, 4а за межами населеного пункту на території Надеждинської сільської ради  Близнюківського району Харківської області        

     4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення несільськогосподарських угідь земельної ділянки державної форми власності, яка надається в оренду гр. Сморщок Володимир Миколайович для ведення фермерського господарства в с. Надеждине, вул. Центральна, 41-Б за межами населеного пункту на території Надеждинської сільської ради  Близнюківського району Харківської області

     5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, яка надається в оренду гр. Сморщок Володимир Миколайович для ведення фермерського господарства за рахунок земель запасу сільськогосподарського призначення за межами населеного пункту на території Надеждинської сільської ради  Близнюківського району Харківської області

     6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, державної власності сільськогосподарського призначення, що  надані в оренду гр. Сударєву Артуру Вікторовичу для ведення фермерського господарства, які розташовані за межами населених пунктів на території Алісівської  сільської ради  Близнюківського району Харківської області.

      7. Про клопотання Близнюківської районної ради перед Харківською обласною державною адміністрацією про присвоєння Геращенку М.І. почесного звання «Заслужений працівник сільського господарства»

      8. Про розгляд листа Харківської обласної організації УТМР про продовження терміну користування мисливськими угіддями в межах Близнюківського району терміном на 15 років.

      9. Про використання земель державної форми власності на території Близнюківського району.

      Всі питання порядку денного членами комісії були розглянуті, та по кожному з них були прийняті відповідні рішення.

Переглядів: 561 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz