Субота, 2024-04-20, 4:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 18 » Засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради
2:14 AM
Засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради

       17 вересня 2013 року  відбулося засідання постійної комісії з питань аграрної політики Близнюківської районної ради за участю голови Близнюківської районної ради Бреуса Володимира Вікторовича, заступника голови Близнюківської районної ради Мухіна Бориса Володимировича, заступника голови районної державної адміністрації Протасова Василя Михайловича та депутатів районної ради – членів постійної комісії. На зазначену комісію було запрошено голів дев’яти сільських рад, на території яких передбачалося затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

        На порядок денний було винесено 16  питань:

     1. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається фермерському господарству «СВ-АГРО» для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів) на території Верхньосамарської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     2. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається фермерському господарству «СВ-АГРО» для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів) на території Радгоспівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     3. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається фермерському господарству «СВ-АГРО» для ведення фермерського господарства (землі сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів) на території Башилівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     4. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Уплатнівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

    5. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Софіївської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

    6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Самійлівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

    7. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Новоукраїнської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     8. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Софіївської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     9. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Башилівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

    10. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Верхньосамарської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Олексіївської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

     12. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди ТОВ «Колос» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Лукашівської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

   13. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що надаються на умовах оренди фермерському господарству «Добробут-СІ» для ведення фермерського господарства за межами населеного пункту (із земель сільськогосподарського призначення) на території Софіївської сільської ради Близнюківського району Харківської області.

    14. Про хід виконання районної Програми збереження малих річок Близнюківського району на період до 2016 року, затвердженої рішенням ХVІІ сесії районної ради VІ скликання від 25 вересня 2012 року.

    15. Про хід виконання районної Програми використання та охорони земель Близнюківського району Харківської області на 2009-2015 роки, затвердженої рішенням ХХІХ сесії районної ради V скликання від 16 липня 2009 року.

   16. Про хід виконання районної Програми охорони навколишнього природного середовища Близнюківського району на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням ХІV позачергової сесії районної ради VІ скликання від 06 червня 2012 року

        Комісією були розглянуті всі технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок та було вирішено направити на додаткове проведеня державної експертизи землевпорядних документацій до Держземагентства України.

        Останні три питання розглянуті в порядку контролю та прийняті відповідні рішення. 

Переглядів: 468 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz