П`ятниця, 2024-03-29, 12:23 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Грудень » 19 » Виїзний прийом громадян в селі Рижове
4:49 PM
Виїзний прийом громадян в селі Рижове
 
      18 грудня члени оперативної групи районної ради та районної державної адміністрації провели виїзний особистий прийом громадян в одному із віддалених населених пунктів району – селі Рижове Алісівської сільської ради.
   Представництво від органів місцевого самоврядування на прийомі очолив Мухін Борис Володимирович – заступник голови районної ради. Також був присутній депутат районної ради Журба Олександр Леонтійович та Алісівський сільський голова Постніков Сергій Миколайович.
   Жителі села Рижове, а їх налічується в населеному пункті 32 чоловік ставили різні питання. Стосувалися вони і земельних проблем. Це і питання вчасності розрахунку місцевим сільськогосподарським підприємством «Краєвид –Агро» за орендовані земельні частки (паї), питання можливості збільшення розміру розрахунків за їх оренду, а також зміни умов договору оренди щодо термінів розрахунку з вересня місяця щорічно на 31 грудня щорічно. Хвилювало їх також і питання отримання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства. На всі ці поставлені громадянами питання дав вичерпну відповідь заступник голови районної ради, а також надав роз○яснення та поради. Головною порадою в сфері земельних відносин Мухіна Б.В. була порада про те, щоб громадяни читали всі папери, які надаються для підпису, і, головне, щоб не підписували чисті договори, угоди, як це було зроблено ними раніше, про що зараз громадяни жалкують. Про це також застережив і районний депутат Журба О.Л.
   Не обійшлося також і без питань життєзабезпечення селян - це питання ремонту дороги по селі, так як вона забезпечує можливість під’їзду та проїзду автомобіля, який збирає молоко та автомобіля, що підвозить хліб та продукти. Ставилося питання стосовно можливості врегулювання в системі електроживлення домоволодінь розміру напруги, яка сягає 250 вольт та більше, і, відповідно, негативно впливає на роботоспроможність електроприладів. Не влаштовує мешканців села також і забезпечення доставки періодичних друкованих видань, на які підписалися громадяни та бажають читати новини вчасно. Питання підвищення пенсій також хвилювало людей, що прийшли на зустріч. На ці питання дали вичерпну відповідь працівники райдержадміністрації на чолі з її головою Шулець Лідією Сергіївною. Доповнив відповіді також і сільський голова Постніков Сергій Миколайович.
Переглядів: 600 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz