Субота, 2024-04-27, 1:47 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 4 » Семінар-навчання секретарів селищної та сільських рад району
11:36 AM
Семінар-навчання секретарів селищної та сільських рад району
   03 червня 2013 року в Близнюківській районній раді відбувся семінар-навчання секретарів селищної та сільських рад району.
 
 
  На черзі денній семінару стояли питання, що стосувалися взаємодії селищної та сільських рад району з Близнюківською райдержадміністрацією, зокрема, щодо здійснення органами місцевого самоврядування району делегованих повноважень органів виконавчої влади. Саме на цьому питанні детально зупинилася заступник керівника, начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Купріна О.Ю. Про проведення спеціальної перевірки згідно Указу Президента України від 25 січня 2012 року №33/2012 «Про Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування» (зі змінами) проінформувала учасників наради головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Дворнікова І.Г.
 
 
    В продовження свого виступу, Ірина Георгіївна проінформувала присутніх про ведення кадрового діловодства, зокрема, зупинилася на порядку ведення особових справ та заповнення трудових книжок.
   Продовжуючи семінар, з основними вимогами Інструкції з діловодства в районній державній адміністрації до створення службових листів та порядком роботи із зверненнями громадян, що надійшли поштою (письмово) учасників наради ознайомили начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Рибалко Н.М. та головний спеціаліст загального відділу апарату райдержадміністрації Літвінова О.І.
   З питання щодо взаємодії відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації із селищною та сільськими радами виступив головний спеціаліст відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Закорко К.І.
   Насамкінець перед учасниками наради з інформацією щодо дотримання посадовими особами селищної та сільських рад району вимог закону України «Про доступ до публічної інформації» в частині висвітлення своєї діяльності виступив завідувач інформаційно-комп’ютерного сектору виконавчого апарату Близнюківської районної ради Овчаров С.Д., який наголосив на необхідності дотримання термінів при наданні матеріалів для розміщення їх на офіційному сайті Близнюківської районної ради.
Переглядів: 805 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz