П`ятниця, 2024-04-19, 5:19 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Червень » 24 » Семінар-навчання посадовців органів місцевого самоврядування району
12:21 PM
Семінар-навчання посадовців органів місцевого самоврядування району

            Тісна співпраця з районними службами  - запорука ефективної діяльності

органів місцевого самоврядування району.

      23 червня 2014 року в Близнюківській районній раді відбувся семінар-навчання посадовців органів місцевого самоврядування району. На початку семінару перед слухачами виступила завідуюча Близнюківської державної нотаріальної  контори Турка З.М., яка проінформувала секретарів сільських рад району про зміни в діловодстві щодо нотаріальних дій, які вчиняються посадовими особами органів місцевого самоврядування згідно статті 37 Закону України «Про нотаріат». Також доповідаюча вже вкотре надала секретарям роз’яснення щодо особливостей посвідчення довіреностей та заповітів посадовими особами місцевого самоврядування.

      На черзі денній семінару стояли питання, що стосувалися порядку оформлення і видачі паспорта громадянина України згідно наказу МВС України від 13.04.2012 року № 320 та порядку розгляду заяв про зміну імені (прізвища, власного імені, по батькові фізичної особи). З цією інформацією перед учасниками наради виступила завідувач Близнюківського  районного сектору Державної міграційної служби України Красноруцька Р.Н., яка, зокрема, наголосила на необхідності своєчасного подання документів для оформлення паспортів мешканцями району та термінах виконання даних адміністративних послуг фахівцями міграційної служби.

       Наразі актуальними є питання щодо    виплати пенсій вимушеним переселенцям з Донецької та Луганської областей управлінням Пенсійного фонду України в Близнюківському районі та призначення та виплату громадянам державних соціальних допомог управлінням соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації.

     Роз’яснення щодо цього надали, відповідно, начальник відділу призначення пенсій управління Пенсійного фонду України в Близнюківському районі Бондаренко С.А. та начальник відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації Черненко С.М. Зокрема, вони проінформували щодо дій посадових осіб сільських та селищної рад в випадку звернення до них вимушених переселенців.

     Перед учасниками наради виступив завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи апарату райдержадміністрації Макогон А.В., який проінформував учасників наради про шляхи залучення органів місцевого самоврядування до надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання. Зокрема, проінформував, що наразі з цією метою при райдержадміністрації створена та функціонує спостережна комісія.

     Насамкінець керуючий справами виконавчого апарату районної ради Шепеньова І.В. проінформувала секретарів сільських рад про проведення в 2014 році обласного конкурсу «Кращий працівник місцевого самоврядування» та закликала посадовців місцевих рад району до активної участі в І турі даного конкурсу, який організовується і проводиться Близнюківською районною радою щороку з квітня по вересень.

Переглядів: 573 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz