Четвер, 2024-04-25, 9:27 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 22 » Лозівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області інформує
2:16 AM
Лозівська ОДПІ ГУ Міндоходів у Харківській області інформує
Внесено зміни до графіку роботи Центру обслуговування платників Лозівської ОДПІ
          Час прийому відвідувачів у ЦОП (прийом документів, консультування, надання адміністративних послуг) – щоденно у робочі дні з 9:00 до 18:00 та у суботу – з 9:00 до 16:00. Водночас, у понеділок та середу робочий день Центру подовжено до 20:00 .
 
 
 Місцевий бюджет Близнюківщини отримав майже 21,5 млн. грн.
    Це на 2,9 млн. грн.більше ніж за дев’ять місяців минулого року.
    Найбільші темпи зростання проти 2012 року зафіксовано по сплаті єдиного податку, (116 %) , податку з доходів фізичних осіб (114%) та земельного податку (119%)
     Платниками земельного податку є власники земельних ділянок, у тому числі паїв, а також землекористувачі. Вони сплачують податок, починаючи з дня виникнення права власності або права користування. Підставою ж для нарахування орендної плати за земельну ділянку є договір оренди такої земельної ділянки.
     Слід зазначити, що на Близнюківщині земельний податок та орендну плату за землю сплачують 7860 громадян та 74 юридичні осіби.
 
Податкова соціальна пільга для родин що мають неповнолітніх дітей
    Платник податку, який має двоє чи більше дітей віком до 18 років, для отримання податкової соціальної пільги надає працедавцю заяву а також: - копію свідоцтва (дубліката свідоцтва) про народження дитини (дітей) або документ, що підтверджує встановлення батьківства при усиновленні дітей; - копію рішення органу опіки і піклування про встановлення опіки чи піклування (якщо із заявою звертається опікун або піклувальник).
   Відомості про те, що чоловік (дружина) такого платника податку при одержанні податкової соціальної пільги за місцем роботи не користується правом на збільшення розміру доходу кратно кількості дітей відображаються у заяві. При цьому, окремої форми заяви або довідки - підтвердження того, що чоловік або дружина не користується правом на збільшення розміру доходу кратно кількості дітей нормами ПКУ та іншими нормативно-правовими актами не передбачено.
 
На рахунки Міндоходів вже надійшло майже 15 млн. грн. єдиного соціального внеску
    Платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за три тижні жовтня перерахували на рахунки Міндоходів, відкриті Лозівською ОДПІ в головних управліннях Держказначейства, 14,6 млн. гривень. За цей період платники подали 1513звітів про нараховані суми внеску, з них в електронному вигляді майже 65% .
    Працівники Лозівської ОДПІ доклали максимум зусиль або процес передачі функцій з адміністрування єдиного внеску відбувався без жодних незручностей для платників податків.
    Створені умови для того, щоб якомога більше платників скористалися можливістю направити звіти за допомогою інтернету.
    Дистанційне звітування сьогодні досить популярне серед платників податків, адже економить час та кошти, витрачені на подання звітності.
   Для електронного звітування платникам потрібно лише отримати у Центрі Акредитації ключів, що працює при податковій інспекції безкоштовний електронний ключ та завантажити відповідне програмне забезпечення,
   У випадку виникнення будь-яких запитань з адміністрування єдиного соціального внеску платники податків можуть звернутися до Центрів обслуговування платників або за телефоном 7-03-99.
Переглядів: 637 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz