П`ятниця, 2024-04-26, 10:38 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Вересень » 28 » Пленарне засіданні ХХVІІ сесії Близнюківської районної ради VІ скликання
10:10 PM
Пленарне засіданні ХХVІІ сесії Близнюківської районної ради VІ скликання
    БЛИЗЬКО 600 ТИС. ГРН ДОДАТКОВИХ КОШТІВ НАПРАВЛЕНО НА УТРИМАННЯ ЗАКЛАДІВ СОЦІАЛЬНО-КУЛЬТУРНОЇ СФЕРИ БЛИЗНЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ
                                       
 
      Рішення спрямувати кошти, отримані за рахунок перевиконання доходної частини районного бюджету в сумі 442 тис. грн., а також субвенції від сільських рад району в сумі 153,4 тис. грн. на утримання закладів соціально-культурної сфери району ухвалили на пленарному засіданні ХХVІІ сесії Близнюківської районної ради VІ скликання, що відбулось 26 вересня 2013 року.
                                                          
     Одним з перших депутати розглянули також актуальне для районного бюджету питання щодо стану сплати орендної плати за землі державного резервного фонду та землі запасу на території Близнюківського району. Заслухавши детальну інформацію начальника Лозівської ОДПІ Тетянчука В.О., депутати схвалили текст Звернення депутатського корпусу Близнюківської районної ради до Головного управління Держземагентства у Харківській області з питання врегулювання орендних відносин в частині розміру орендної плати.
      Не залишилася поза увагою районних депутатів і освітянська галузь. Так, депутатами були погоджені кандидатури Ашиткової Т.О., Щиглова В.М. та Томашинець Т.І. на посади директорів відповідно Кіровської, Острівщинської та Садовської загальноосвітніх шкіл району та затвердили Статут Семенівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, реорганізованої рішенням районної ради від 26 червня 2013 року. 
     З метою всебічного охоплення дітей позашкільною освітою, депутати встановили додаткові пільги з плати за навчання в Близнюківській дитячій музичній школі та погодили використання шкільних автобусів для організації підвозу вихованців районного комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо - юнацька спортивна школа» Близнюківської районної ради Харківської області та Близнюківського Будинку дитячої та юнацької творчості на спортивні змагання, масові заходи районного та обласного рівня. Крім того, депутати розглянули та взяли до відома інформацію про хід виконання районних програм – «Програми оздоровлення та відпочинку дітей», «Здорова мати – здорова дитина», «Ветеран» та ін. 
     Під час пленарного засідання депутатським корпусом ухвалено ряд рішень щодо управління майном, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району та знаходиться на праві оперативного управління в комунальних закладах освіти та охорони здоров’я району
 
Переглядів: 599 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz