П`ятниця, 2024-03-29, 5:26 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 12 » Лозівська ОДПІ інформує
9:49 AM
Лозівська ОДПІ інформує

Прес-конференція  в.о. начальника ГУ ДФС у Харківській області Михайла Гагаркіна. 

Михайло Гагаркін: Я прагну, щоб в ДФС у Харківській області працювали по-новому

З таких слів розпочав свою чергову прес-конференцію в.о. начальника ГУ ДФС у Харківській області Михайло Гагаркін.

Аргументуючи власне бачення роботи фіскальної служби області, посадовець  відзначив, що сьогоднішні події в країні змусили українців переглянути своє ставлення до багатьох речей. Михайло Гагаркін підкреслив, що співробітники такого важливого органу, як фіскальна служба, насамперед повинні бути на тому рівні, якого вимагає сьогоднішня ситуація в країні та працювати по-новому, з повною віддачею, сумлінністю та відсутністю будь-яких проявів корупції.

Звертаючись до журналістів, очільник податкового відомства підкреслив, що втілення  чіткої стратегії  нової команди ГУ ДФС у Харківській області стало головним чинником того, що у лютому індикативний показник Державної фіскальної служби України було виконано вперше за останні півроку. Податківець запевнив, що це тільки початок позитивних перетворень.

Також Михайло Гагаркін зробив офіційну заяву для представників ЗМІ щодо фактів вимагання у підприємців грошових коштів від імені керівництва ГУ ДФС області та закликав, у разі таких випадків,  негайно звертатися на телефон «Пульсу».

Відповідаючи на численні запитання журналістів, посадовець розповів і про перші результати боротьби з так званим «тіньовим» бізнесом. Михайло Гагаркін проінформував, що на сьогоднішній день виявлено 200 таких структур, 17 з яких вже припинили свою протизаконну діяльність. Ті, що залишилися, взяті під жорсткий контроль, наразі ведеться ретельна робота по їх остаточному відпрацюванню. Посадовець розповів, про розробку комплексу заходів, що включає в себе трьохрівневу  систему контролю за такими підприємствами із сумнівною репутацією.

Багато запитань медійників стосувалися кадрової політики. Михайло Гагаркін проінформував, що на сьогоднішній день з  органів фіскальної служби області вже  звільнено ряд посадовців керівного складу ГУ. Наразі проводяться нові кадрові призначення, також анонсовано проведення відкритого конкурсу на посади співробітників відомства. Так, на суб-сайті «Територіальні органи ДФС у Харківській області» вже розміщено  перелік вакансій  податкових інспекцій  міста Харкова та області.

Основний принцип підбора претендентів на посаду держслужбовців – професіоналізм, порядність та патріотизм.

Також Михайло Гагаркін повідомив, що незабаром розпочне свою роботу Громадська рада при ГУ ДФС у Харківській області - найважливіший комунікативний орган, до складу якої увійдуть професіональні економісти, юристи, громадські діячі тощо.

Підводячі підсумки прес-конференції, керівник податкового відомства регіону відзначив, що такі заходи  будуть проводитись регулярно. Михайло Гагаркін підкреслив, що фіскальна служба відкрита і для  спілкування, і для діалогу, адже це  допомагає  вчасно почути один одного та  знайти компроміс у вирішенні будь-яких питань.

ГУ ДФС у Харківській області 

Для детального ознкйомлення зробіть клік на цьому тексті

Переглядів: 578 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz