П`ятниця, 2024-04-19, 5:10 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 17 » Депутати Близнюківської районної ради відзначили кращих.
3:29 PM
Депутати Близнюківської районної ради відзначили кращих.

17 липня 2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХІV сесії районної ради VІ скликання.

       Одними з провідних питань черги денної сесії, були питання щодо стану доріг та роботи медичної галузі на території району.

      За ініціативи депутатського корпусу, в роботі чергової сесії районної ради взяв активну участь перший заступник директора комунального закладу охорони здоров’я «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» С. Бірюков, який прозвітував про роботу закладу на території Близнюківського району упродовж 2013 – минулого періоду 2014 років.

      Перед депутатами також виступили фахівці  Служби автомобільних доріг у Харківській області та ДП «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України», які проінформували щодо усунення наслідків надзвичайної ситуації, яка склалася на автодорозі в селі Васюкове Олексіївської сільської ради та на гідротехнічній споруді (греблі, дамбі) в селі Катеринівка Лукашівської сільської ради.

     В ході своєї роботи депутати затвердили звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року та внесли зміни до районного бюджету на поточний рік. Зокрема, затвердили інші субвенції з сільських та селищної рад на загальну суму 922,4 тис. грн. та субвенції з обласного бюджету, які будуть спрямовані переможцям обласного конкурсу міні-проектів територіальних громад "Разом в майбутнє" на загальну суму 74,8 тис. грн.

     Підбиваючи підсумки першого півріччя бюджетного року, депутати розподілили кошти в розмірі 263,2 тис.грн., отримані в результаті перевиконання доходів загального фонду районного бюджету, та спрямували їх на виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ району.

     Заслухавши інформації про хід виконання низки районних програм, до деяких з них, на вимогу часу, внесли зміни в частині джерел фінансування.

     Депутати своїм рішенням присвоїли звання «Почесний громадянин Близнюківського району» уродженцю селища Близнюки, майору Збройних Сил України Миколі Топчію (посмертно) та підтримали клопотання щодо присвоєння йому звання «Герой України».

      З метою фінансової підтримки обдарованої молоді, за підсумками навчального року, депутати призначили  стипендії Близнюківської районної ради Василю Андрієнку, Аліні Дороховій, Дар’ї Куряченко, Євгенію Редіну та Поліні Ромащенко, учням загальноосвітніх шкіл району та призначили грошове заохочення Близнюківської районної ради кращому педагогічному працівнику Близнюківського району Людмилі Михайлівні Кандер, вчителю історії та правознавства Близнюківського ліцею.

Переглядів: 601 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz