П`ятниця, 2024-03-29, 4:11 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Липень » 15 » Члени бюджетної комісії підбили підсумки першого півріччя фінансового року
10:20 PM
Члени бюджетної комісії підбили підсумки першого півріччя фінансового року

   15 липня 2014 року своє засідання, під керівництвом заступника голови комісії С. Подеречі, провела постійна комісія з питань економіки, бюджету  та фінансової діяльності Близнюківської районної ради.

      В роботі комісії активну участь взяли голова районної ради В. Бреус, заступник голови районної ради Б. Мухін  та голова районної державної адміністрації  В. Пащенко.

       В ході роботи постійної комісії депутати розглянули та рекомендували до затвердження на сесії районної ради звіт про виконання районного бюджету за І півріччя 2014 року по доходах в сумі 43118,8 тис. грн.. і видатках в сумі 42035,3 тис. грн.

     Задля належного функціонування закладів освіти та охорони здоров’я району, члени постійної комісії затвердили інші субвенції від селищної та сільських рад району. Затверджено і ряд субвенцій з обласного бюджету. Зокрема, обласною радою були спрямовані кошти в розмірі 74,8 тис. грн. переможцям обласного конкурсу міні-проектів територіальних громад «Разом у майбутнє»,  завдяки чому будуть замінені вікна на сучасні склопакети в Садовській, Бурбулатівській та Самійлівській загальноосвітніх школах нашого району. Також депутати затвердили іншу субвенцію з обласного бюджету в розмірі 9,3 тис.грн. на фінансування заходів щодо інформаційно-комунікаційного забезпечення процесу формування і виконання місцевих бюджетів та схвалили перелік об´єктів капітального та поточного ремонту вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах,  що здійснюються у 2014 році за рахунок коштів субвенції з  обласному бюджету районному бюджету на загальну суму понад 1 млн. грн.

     Члени постійної комісії також здійснили перерозподіл видатків між головними розпорядниками бюджетних коштів в розмірі 39,9 тис. грн., спрямувавши їх на виплату заробітної плати працівникам медичної галузі району та на погашення заборгованості за проведену в 2013 році інвентаризацію об’єктів культурної спадщини.

       Депутати також розподілили кошти на загальну суму 263,2  тис. грн., отримані в результаті перевиконання доходів загального фонду районного бюджету за підсумками першого півріччя 2014 року. Зокрема, 80,0 тис. грн. спрямували на виплату заробітної плати працівникам районної ради, 70,7 тис. грн. – на виплату зарплати працівникам центральної районної лікарні та 30,0 тис. грн. – працівникам Близнюківського РЦСССДМ.   

     В ході своєї роботи члени постійної комісії внесли зміни до низки районних програм з метою належного їх фінансування та рекомендували до затвердження в новій редакції на наступній сесії Заходи щодо економного та раціонального використання коштів районного бюджету, передбачених для утримання виконавчого апарату  Близнюківської районної ради та комунальних підприємств і установ, засновниками яких є Близнюківська районна рада на 2014 рік.

      З метою приведення у відповідність до вимог чинного законодавства, депутати розглянули та схвалили грошові норми витрат на забезпечення харчуванням, лікарськими засобами та виробами медичного призначення спортсменів – учасників спортивних заходів місцевого рівня.

    Насамкінець депутати розглянули клопотання головних розпорядників коштів районного бюджету та прийняли рішення рекомендувати депутатам на черговій сесії районної ради спрямувати кошти в розмірі 11,2 тис. грн. на фінансову підтримку комунального підприємства «Спорт для всіх».

 

     З усіх питань порядку денного засідання члени постійної комісії одноголосно прийняли рішення.

Переглядів: 558 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz