П`ятниця, 2024-04-19, 3:07 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 31 » 30 липня відбулася ХLІV сесія Близнюківської районної ради
8:39 AM
30 липня відбулася ХLІV сесія Близнюківської районної ради

30 липня відбулася ХLІV сесія Близнюківської районної ради

      Розпочавши пленарне засідання з підбиття підсумків, депутати затвердили зведений звіт  про  виконання  районного  бюджету  за І півріччя 2015 року по доходах в сумі 48107,6 тис. грн. і видатках в сумі  47314,8 тис. грн. в тому числі по загальному фонду: доходи  в  сумі  46941,7 тис. грн.  і   видатки  в  сумі  46558,1 тис. грн. з перевищенням  доходів над видатками в сумі  383,6 тис. грн. та по спеціальному фонду: доходи  в сумі 1165,9 тис. грн., видатки в сумі 756,7 тис. грн., з перевищенням доходів над видатками в сумі 409,2 тис. грн.

      В ході своєї роботи депутати, враховуючи пропозиції районної державної адміністрації, винесені на розгляд сесії начальником фінансового управління Світланою Скупченко,  внесли зміни до районного бюджету на поточний рік.

     За рахунок інших субвенцій, які надійшли від сільських та селищної рад в міжсесійний період, збільшено доходи та видатки загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 1010,1 тис. грн. Дані кошти спрямовані на утримання дошкільних навчальних закладів та сільських закладів культури, на оплату харчування школярів, придбання паливно-мастильних матеріалів для підвозу учнів та вчителів до школи та в зворотному напрямку, придбання запчастин для шкільних автобусів та ін. Не стоять сільські депутати осторонь і творчого розвитку дітей, передбачивши кошти на діяльність пришкільних гуртків в першому півріччі 2015/2016 навчального року.

     Свій внесок в співфінансування проектів-переможців обласного конкурсу міні-проектів  розвитку територіальних громад «Разом у майбутнє» зробили Кіровська, Криштопівська та Новонадеждинська сільські ради, які виділили кошти на придбання опалювальних котлів в амбулаторії загальної практики сімейної медицини, розташовані на території сільських рад.   

     Кошти, виділені селищною та сільськими радами, також спрямовані на виплату заробітної плати медикам району, на придбання препарату Туберкулін та паливно-мастильних матеріалів для здійснення флюорографічного обстеження населення району та профогляду учнів загальноосвітніх навчальних закладів району та ін.

     Враховуючи клопотання відділу освіти Близнюківської райдержадміністрації, після тривалого обговорення на засіданнях бюджетної комісії та президії, депутати прийняли рішення щодо реорганізації Кіровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області в загальноосвітній навчального-виховний комплекс (НВК).

     Депутати надали попередню згоду на прийняття з комунальної власності територіальних громад Радгоспівської сільської ради дошкільного навчального закладу та сільських закладів культури до спільної власності територіальних громад сіл, селища району та прийняли низку рішень про надання попередньої згоди на прийняття до власності громад району енергозберігаючих пакетів з комунальної власності Верхньосамарської та Добровільської сільських рад.

     Враховуючи численні клопотання мешканців району, депутати прийняли низку Звернень до органів влади. Зокрема, депутати схвалили Звернення Близнюківської районної ради щодо вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, щодо тарифоутворення на природній газ, який споживається населенням та щодо виділення з обласного бюджету коштів на відновлення покрівлі Самійлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області.

Переглядів: 617 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz