П`ятниця, 2024-03-29, 2:41 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 10 » 10 вересня відбулася ХLV сесія Близнюківської районної ради
11:02 PM
10 вересня відбулася ХLV сесія Близнюківської районної ради

10 вересня відбулася ХLV сесія Близнюківської районної ради

         На початку пленарного засідання депутати заслухали інформацію «Про роботу ДП «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» та Служби автомобільних доріг України у Харківській області на території Близнюківського району в 2015 році», з якою виступили заступник начальника Служби автомобільних доріг України у Харківській області по експлуатації автомобільних доріг Якубов Р.А. та заступник директора ДП «Харківський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» по експлуатації автомобільних доріг Мачула В.І. В результаті розгляду даного питання керівники органів місцевого самоврядування, сільськогосподарських підприємств району та представники облавтодору та Служби автомобільних доріг в Харківській області дійшли згоди об’єднати зусилля та, в межах можливого, привести дороги району в належний стан, придатний для курсування шкільних та рейсових автобусів.

     Під час пленарного засідання депутати внесли зміни до районного бюджету на поточний рік. Зокрема, за рахунок інших субвенцій, які надійшли від сільських та селищної рад в міжсесійний період, збільшено доходи та видатки загального та спеціального фондів районного бюджету на загальну суму 1,2 млн.грн. Дані кошти спрямовані на утримання дошкільних навчальних закладів та сільських закладів культури, на оплату харчування школярів, придбання паливно-мастильних матеріалів для підвозу учнів та вчителів до школи та в зворотному напрямку, придбання запчастин для шкільних автобусів, а також на виплату стипендій Близнюківської районної ради обдарованим дітям району. Крім того, кошти спрямовуються на оплату енергоносіїв та придбання медикаментів для районних та сільських медичних закладів.

     Врахувавши клопотання Лукашівської громади, депутати прийняли рішення щодо перейменування Лукашівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Близнюківської районної ради Харківської області, присвоївши їй ім’я Олега Чепеленка, вчителя інформатики та трудового навчання даної школи, який проходив службу в зоні АТО та в серпні цього року героїчно загинув під час виконання бойового завдання. Відтепер школа носитиме назву «Лукашівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Олега Чепеленка Близнюківської районної ради Харківської області».

     На сесії прийнято низку рішень щодо передачі об’єктів та матеріальних цінностей до спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району.

Переглядів: 609 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz