Субота, 2024-04-20, 9:59 AM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 16 » Засідання Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові Близнюківської районної ради
6:15 PM
Засідання Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові Близнюківської районної ради

 

   16 березня відбулося чергове засідання Консультативно-дорадчої ради з питань місцевого самоврядування при голові Близнюківської районної ради

                                    

     На виконання доручення депутатів районної ради, на початку засідання голова районної ради Володимир Бреус та голова райдержадміністрації Сергій Шахматенко обговорили разом з сільськими головами маршрути, якими здійснюється підвіз дітей до загальноосвітніх навчальних закладів району. За результатами розгляду даного питання, з метою економії бюджетних коштів та з врахуванням пропозицій сільських голів, членами Консультативно-дорадчої ради було дано доручення відділу освіти відкоригувати маршрути руху шкільних автобусів в плані їх оптимізації.

    На вимогу часу, на розгляд засідання вже вдруге виносяться питання щодо  призову громадян на строкову військову службу у 2015 році згідно Указу Президента України «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2015 році» від 17 лютого 2015 року № 88/2015 та про часткову мобілізацію згідно Указу Президента України «Про часткову мобілізацію» від 14 січня 2015 року  № 15/2015. З інформацією по даних питаннях виступив заступник військового комісара Лозівського об’єднаного міського військового комісаріату майор Антон Горобець та отримав доручення проінформувати населення району шляхом висвітлення в районній громадсько-інформаційній газеті «Нове життя» щодо повноважень, які покладені на органи місцевого самоврядування згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

      Про функціонування радіомовлення на території Близнюківського району сільських голів проінформував начальник станційно-лінійної дільниці №2 смт. Близнюки районного центру телекомунікацій № 327 м. Лозова ХФ ПАТ «Укртелеком» Євгеній Стомін.

     Про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру на території населених пунктів Близнюківського району директор Близнюківського районного центру зайнятості Олена Жерноклєєва.

     На дотриманні посадовими особами місцевого самоврядування та депутатами місцевих рад вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції» в частині декларування майнового стану, доходів та витрат за 2014 рік посадовців сільських рад  під час свого виступу наголосила  керуючий справами виконавчого апарату Близнюківської районної ради Ірина Шепеньова.

     Насамкінець голова районної ради Володимир Бреус проінформував учасників засідання щодо участі  територіальних громад Близнюківського району в обласному конкурсі міні-проектів розвитку територіальних громад «Разом в майбутнє» в 2015 році та висловив вдячність сільським головам за сприяння територіальним громадам в розробленні міні-проектів.

Переглядів: 581 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz