П`ятниця, 2024-04-19, 4:35 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 6 » Депутатський корпус Близнюківської районної ради підбив підсумки своєї роботи протягом 2014 року
0:04 AM
Депутатський корпус Близнюківської районної ради підбив підсумки своєї роботи протягом 2014 року

04 грудня 2014 року відбулося пленарне засідання чергової ХХХVІІІ сесії районної ради VІ скликання.

     На початку пленарного засідання, з нагоди Дня місцевого самоврядування, голова районної ради Володимир Бреус, заступник голови районної ради Борис Мухін та перший заступник голови районної державної адміністрації Сергій Лобановський нагородили грамотами та подяками Близнюківської районної ради та Близнюківської райдержадміністрації кращі працівники органів місцевого самоврядування, депутати районної ради та ветерани органів місцевого самоврядування

                                       

     За активну участь в районному конкурсі для дітей «Місцеве самоврядування – це ми» дипломами та цінними подарунками нагороджені переможець та лауреати конкурсу, які виконували роботи в номінаціях «Кращий письмовий твір на тему «Що таке місцеве самоврядування?»: Маник Ілона та Тарасюк Юлія, учениці Близнюківського ліцею, вихованки Будинку дитячої та юнацької творчості, які зайняли, відповідно, перше та друге місця, а також Манзюк Євген, який зайняв третє місце в вищезазначеному конкурсі.

                                        

     Подяки за участь в конкурсі отримали Климець Ірина, учениця Самійлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Приходько Роман, учень Башилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Слюсар Дмитро, учень Близнюківського ліцею.

     Заслухавши та обговоривши на початку пленарного засідання звіт голови районної ради Бреуса Володимира Вікторовича про роботу депутатського корпусу, свою діяльність, а також про реалізацію регуляторної політики та роботу виконавчого апарату в 2014 році, депутати вирішили схвалили роботу районної ради за звітний період.

      Депутати в ході пленарного засідання внесли зміни до районного бюджету на поточний рік. Зокрема, затвердили субвенції від  сільських рад району, спрямовані депутатами на забезпечення функціонування об’єктів соціально-культурного побуту району під час опалювального сезону, на підвіз учнів та вчителів  до місця навчання та в зворотному напрямку, та ін.

     Крім того, депутати своїм рішенням затвердили районну  Програму підтримки діяльності Близнюківського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на 2015 рік та заслухали звіти про підсумки виконання ряду районних програм.

       Під час пленарного засідання депутатським корпусом ухвалено ряд рішень щодо управління майном, яке належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища Близнюківського району.

Переглядів: 973 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz