П`ятниця, 2024-04-19, 4:12 PM
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 92
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Лютий » 8 » 07 лютого 2013 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення
1:04 PM
07 лютого 2013 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення
  
 

  
   07 лютого 2013 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Близнюківської районної ради, в якій взяли участь заступник голови районної ради Мухін Б.В. та посадові особи виконавчого апарату районної ради, а також представники районної державної адміністрації.
   Першим питанням порядку денного, було затвердження плану роботи постійної комісії на 2013 рік. З інформацією про затвердження Програми економічного і соціального розвитку Близнюківського району на 2013 рік членів постійної комісії ознайомила Завада І.М., начальник відділу економічного розвитку і торгівлі РДА, також Ірина Миколаївна повідомила про те, що відділ економічного розвитку і торгівлі РДА є правонаступником сектору охорони здоров’я райдержадміністрації і здійснює повноваження органу управління в галузі охорони здоров’я на території Близнюківського району.
   Про внесення змін до Програми соціального захисту інвалідів Близнюківського району на 2012-2015 роки, затвердженої рішенням XI сесії районної ради VI скликання від 27 грудня 2011 року в частині заміни словосполучення "управління праці соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації" на словосполучення "управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації" та словосполучення "відділ охорони здоров’я райдержадміністрації" на словосполучення "відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації", проінформувала начальник управління соціального захисту населення Близнюківської райдержадміністрації Тимощук Н.В.
   Аналогічні зміни було відмічено в інформації Тимощук Н.В. " Про внесення змін до Комплексної програми соціального захисту населення Близнюківського району на 2012-2015 роки". Про внесення змін до Програми зайнятості населення Близнюківського району на 2012-2013 роки затвердженої рішенням XIII сесії VI скликання від !9 квітня 2012 року проінформувала голова постійної комісії Жерноклєєва О.В., а саме в частині збільшення планових показників з надання соціальних послуг державною службою зайнятості по Близнюківському району.
   Про зміни до "Програми удосконалення медичної допомоги жителям Близнюківського району на засадах сімейної медицини до 2015 року", затвердженої рішенням V сесії районної ради VІ скликання від 10 лютого 2011 року, проінформувала лікар сімейної практики загальної медицини ЗПСМ селища Близнюки Власенко Н.В., а саме доповнити заходи програми пунктом про надання якісної первинної медичної допомоги та максимальне її наближення до мешканців району, та забезпечення медичних працівників КНП "Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги" у повному обсязі заробітною платою і лікувально-профілактичних закладів Близнюківського району енергоносіями. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства "Близнюківська центральна районна лікарня", затвердженого рішенням XXVIII сесії V скликання від 13 квітня 2009 року проінформувала головний лікар комунального підприємства "Близнюківська районна лікарня", а саме в частині зміни головного розпорядника коштів.
   Також на основних змінах до Статуту, які пропонуються внести Блинюківською районною радою, зупинився голова районної ради Бреус В.В., а саме щодо необхідності укладання контракту з керівниками комунальних закладів.
   Аналогічні зміни були рекомендовані при розгляді постійною комісією питання Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства "Близнюківський районний центр первинної медичної допомоги", затвердженого рішенням XXVIII сесії V скликання від 13 квітня 2009 року.
Переглядів: 582 | Додав: Blizn | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024Конструктор сайтів - uCoz